Inici fulgurant

El Sènior ‘A’ ha començat la nova temporada a Copa Catalunya dominant amb mà de ferro. Les tres victòries aconseguides en els tres primers partits sitúen a l’equip com a co-líder del seu grup, juntament amb el Draft Gramenet

El passat dissabte, el primer equip rebia a Les Planes al Bàsquet Molins de Rei, un dels nouvinguts a la categoria, amb l’objectiu de mantenir la bona línia mostrada en els dos primers partits de la temporada oficial.

Sense arribar a quallar un partit excel·lent, l’equip va passar per sobre del Molins per un clar marcador de 70-39, donant així un nou cop d’autoritat sobre la taula. Respecte al matx, cal destacar l’alt encert en el tir exterior (9 de 15 en triples) i el bon moment pel que passen tres jugadores que estan resultant clau en les victòries aconseguides: Berta Codina i Lucia Perera que, amb 15 i 16 punts respectivament, van comandar novament l’apartat ofensiu, i l’Ari Bargalló, qui està mostrant la seva millor versió en l’apartat interior.

El partit no va tenir massa història i des d’un bon inici L’Hospi va agafar còmodes rendes que ja van dinamitar qualsevol intent de reacció per part de l’equip visitant.

Previament, l’equip tenia un repte majúscul. Les dues primeres jornades havia d’enfrontar-se a dues de les plantilles més potents de tota Copa Catalunya: BF Viladecans i UE Mataró. La imatge oferta pel Sènior ‘A’ va ser d’una solvència absoluta i va lligar de mans i peus a dos equips amb rosters més dignes de Lliga Femenina 2 que de Copa Catalunya.

A hores d’ara, l’equip comanda la classificació amb tres victòries i cap derrota, juntament amb el Draft Gramenet, l’altre equip que no coneix la derrota. Gran inici de temporada per a l’equip d’Ivan Faure, que intentarà per tots els mitjans aconseguir allò que el curs passat es va escapar en el darrer sospir: la classificació que dóna accés a la lluita pel títol de Copa.

Encara resten moltes jornades per aconseguir-ho i el camí serà dur, però si més no, la primera pedra per establir una bona trajectòria ja s’ha posat. Tant de bo es pugui mantenir aquest alt nivell i les jugadores ens segueixin mostrant el seu joc vistós jornada rere jornada.

 

 

Comments are closed