Història

El club va fundar-se la temporada 2010-2011, recollint l’herència de l’AE L’Hospitalet. Aquesta és la sisena temporada com a Club Esportiu Joventut L’Hospitalet de la qual esperem recollir molts fruits i formar a grans persones i esportistes.

El CEJ L’Hospitalet és un club esportiu multi secció que presenta una gran varietat d’oferta esportiva, lúdica i educativa per nens/es i joves. Dins de les diferents seccions esportives trobem:

 

BÀSQUET FEMENÍ

BÀSQUET MASCULÍ

FUTBOL SALA

FIT KIDS (AEROBIC INFANTIL)

KARATE

FRONTENNIS

PATINATGE DE VELOCITAT

NATACIÓ

 

Actualment uns 500 esportistes de la ciutat, àrea metropolitana i de la província de Barcelona pertanyen a la nostra entitat esportiva que tracta de vetllar per l’educació en valors pròpia de l’esport i pretén col·laborar en la formació d’aquests joves esportistes, oganitzant activitat físico-esportives de nivell i qualitat i garantint un creixement personal dels nostres esportistes.

Dins de les diferents seccions destaca la secció de bàsquet, amb uns 250 esportistes. Durant la temporada 2015- 2016 presentem un total de 13 equips femenins, 7 equips masculins i 1 grup d’escola de bàsquet mixte.

 

A més de les seccions esportives el club ofereix altres serveis com ara:

CASAL D’ESTIU

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ DE BÀSQUET PER SETMANA SANTA

 

Per més informació podeu contactar amb la secretaria seccions esportives:

Tel. 93 437 34 36     Correu electrònic:    cejlhbasquet@hotmail.com

Comments are closed