Arrenca la temporada 2018-2019! Arrenca la competició!

Primera quinzena de setembre i fins a 5 equips ja es posen en marxa iniciant les seves respectives competicions. El primer a obrir el foc serà el Cadet ‘A’ de Jordi Serra, que torna a Preferent després de dues temporades sense ser-hi

Punt final a les vacances. La pretemporada d’alguns dels equips del club ja va iniciar-se durant les primeres setmanes d’agost i ara arriba l’hora de competir.

Continua llegint

Sopar de Germanor per tancar la temporada!

Benvolguts jugadors/es, pares, mares i familiars:

Us comuniquem que el proper DISSABTE 16 DE JUNY celebrarem el tradicional SOPAR DE GERMANOR  al pistòdrom amb motiu de la finalització de la temporada 2017/18.

L’horari del sopar serà de 20.30h a 02.00h.

Com ja sabeu, el sopar s’ha de portar de casa. Els equips es poden organitzar lliurement entre ells per portar el menjar. Nosaltres prepararem les taules i les cadires segons les reserves .

Continua llegint

Una temporada per emmarcar

El Sènior ‘A’ femení tanca la millor temporada de la seva història i es queda a les portes de lluitar per la Final a Quatre de Copa Catalunya 

Les dues darreres jornades han estat molt intenses pel Sènior ‘A’. I és que el primer equip femení tenia opcions reals d’aconseguir una fita espectacular: classificar-se per a la Final a Quatre de Copa Catalunya i, així, tenir opcions de lluitar per l’ascens a Lliga Femenina 2.

Continua llegint