Arrenca la temporada 2018-2019! Arrenca la competició!

Primera quinzena de setembre i fins a 5 equips ja es posen en marxa iniciant les seves respectives competicions. El primer a obrir el foc serà el Cadet ‘A’ de Jordi Serra, que torna a Preferent després de dues temporades sense ser-hi

Punt final a les vacances. La pretemporada d’alguns dels equips del club ja va iniciar-se durant les primeres setmanes d’agost i ara arriba l’hora de competir.

El primer equip a aixecar el teló de la temporada 2018-2019 serà el Cadet ‘A’, que va disputar les Fases d’accés a Preferent aconseguint una preuada plaça a la categoria. La principal novetat la trobem a la banqueta. Jordi Serra, entrenador experimentat en categories femenines a clubs com CB Prat o SESE, agafa el relleu d’Óscar Cuesta.

Pel que fa a la plantilla, dues cares noves que ajudaran a reforçar l’equip en aquesta exigent temporada: Laia Rosado, provinent del Barça-CBS i Anna Gómez, del CB Cornellà.

L’equip s’estrenarà a la complicada pista del Femení Sant Adrià, una autèntica prova de foc per al Cadet de Segon any. Aquí podreu consultar el calendari de l’equip.


El renovat Júnior ‘A’ competirà novament al màxim nivell amb l’objectiu de seguir mantenint-se una temporada més entre els millors equips de Catalunya. Iván Serrano es farà càrrec del Júnior de Segon any, a qui acompanyarà gran part del Júnior ‘B’ que la temporada passada va competir a Interterritorial. L’Eva Nieto serà l’entrenadora ajudant mentre que la Tania Rivera seguirà exercint les tasques de delegada d’equip.

Noves cares a la plantilla per competir al màxim. D’aquesta manera, s’incorporen a l’equip Irati Oliva provinent del Lima-Horta, Carla Bello i Mireia Roldán del CB Prat, i Núria Petit, del CB Cornellà.

L’equip s’estrena en un difícil compromís a pista del Citylift Girona. Podeu consultar aquí els calendaris.


El nou Cadet ‘B’ també començarà a caminar aquest cap de setmana. Una de les generacions més brillants del club, s’estrenarà a la categoria d’Interterritorial en el seu primer any. L’equip mantindrà un alt to competitiu i, després de la gran tasca realitzada per en Carles Boada, seran en Miguel Ángel Dieste i l’Iván Serrano els encarregats de dirigir l’equip.

L’equip s’ha reforçat amb dues jugadores: Blanca Acevedo, provinent del CBF Cerdanyola i Lucia Carmona, del BC Sant Joan Despí.

La posada de llarg del Cadet de Primer any serà a la pista del Samà de Vilanova. Aquí disposeu del seu calendari.


Nova temporada per al Sènior ‘A’ amb moltes novetats. Fins a 4 incorporacions (Belén Armengol, Dèlia Ània, Aixa Soumah i Irene Guerrero), més la Clàudia Fuentes provinent del Júnior ‘A’ de la passada temporada, s’estrenaran al primer equip. Aquest seguirà dirigit per l’Ivan Faure, però amb novetats a la resta de l’staff tècnic, on s’incorporen Guillem Puig, Aitor Llambrich (qui també realitzarà les funcions d’assistent al Sènior ‘B’) i Marta Gaspar com a delegada d’equip.

La Copa Catalunya estrena un nou i competitiu format en un únic grup de 16 equips en sistema de tots contra tots, en què tan sols 9 equips no es veuran implicats en descens directe o promoció, i els 4 primers lluitaran pel títol.

El primer test d’aquesta dura temporada, a Sant Fruitós del Bages, contra un dels nouvinguts a la categoria, l’ASFE. Aquí podreu consultar el calendari.


Finalment, el cinquè equip en qüestió en començar serà el Sènior ‘B’… Però no serà aquesta setmana. Havia de disputar el seu primer partit de lliga aquest dissabte 15 de setembre a pista del Bàsquet Llor, però per problemes a la instal·lació del conjunt santboià, el partit es disputarà el divendres 2 de novembre.

Després de quedar-se a les portes de l’ascens a 1a Catalana, l’equip s’ha reforçat amb un bloc important de jugadores del Júnior ‘A’ de la passada temporada (Ana Cabrerizo, Anna Ferrer, Laura Carretero, Helena Font i Maria Hernández) formant així un conjunt cridat a ser altament competitiu. A la banqueta, repetirà en David Calpe, aquest any acompanyat per l’Aitor Llambrich.

Podeu consultar aquí el seu calendari.


Desitgem a tots els nostres equips un bon inici de temporada! Sort i èxits!

Comments are closed