Amb pas ferm però tocant de peus a terra

Els dos equips Sènior han començat dominant les seves respectives competicions i cap d’ells coneix encara la derrota en aquest bon inici de temporada. 

La competició entra aquesta setmana en el seu primer mes i encara queda molt camí per recorrer per part de tots dos conjunts i de ben segur no serà fàcil. 

La passada jornada, tant el Sènior ‘A’ com el ‘B’ van sumar una nova victòria a les seves respectives lligues i tots dos conjunts comanden els seus grups en la competició de Copa Catalunya i 2a Catalana respectivament.

Primer va ser torn pel Sènior ‘B’, que rebia a Les Planes a un altre dels equips que encara no coneixia la derrota: el CEB Sant Jordi de Rubí. L’equip no va estar a l’alçada de les circumstàncies durant gran part del partit, acumulant un gran nombre d’errors que feien que un organitzar Sant Jordi dominés el partit amb certa comoditat. D’aquesta manera, l’equip arribava 7 punts abaix a la mitja part.

La sortida de tercer quart va ser esperançadora. En poc més d’un minut, el Sènior ‘B’ va recuperar aquests 7 punts de diferència i va situar el marcador en empat a 24 i amb la sensació de que l’equip tornava a entonar-se. Res més lluny de la realitat. La resta de quart seria de clar domini visitant aconseguint marxar de 12 al finalitzar el tercer període.

La missió era complicada, però sortosament l’equip no va perdre-li la cara al partit. Un bon esperit, sumat a variants defensives i a la irrupció ofensiva de la Núria Carrion -qui conseguiria 13 punts en aquest darrer parcial-, van fer possible que el ‘B’ entrés al darrer minut amb empat a 41, algo inimaginable a tenor de com havia anat el partit. El bon control del rebot defensiu i l’encert des del tir lliure van materialitzar una victòria que semblava poc probable (47-42).

L’equip s’ha de rearmar i tornar a mostrar-se més consistent. Aquest cap de setmana toca visitar a un dels equips cridats a comandar la part alta de la taula, l’Esplugues, en un partit que suposarà la millor prova de foc per demostrar on pot estar l’equip de David Calpe.

 

Ahir diumenge, era el torn del Sènior ‘A’. Després d’un sensacional inici de temporada, l’equip visitava la pista d’un rocós Banyoles que, malgrat acumular tan sols una victòria, sempre mostra la seva cara més competitiva.

L’equip negre va sortir en tromba, pujant molt les línies defensives, factor que va propiciar que les locals perdéssin un nombre considerable de pilotes, i mostrant-se molt incisiu en atac. Al final dels primers 10 minuts, les riberenques ja s’enfilaven fins als 25 punts anotats. La tònica es va mantindre durant el segon parcial i la Marina Portillo s’encarregava d’obrir el quart tal i com havia tancat el primer: amb un triple transformat.

A la represa, les riberenques no van aixecar el peu de l’accelerador i en tres minuts van situar una diferència de 22 punts (54-32). Malgrat les adversitats, Banyoles és un equip que sap patir i competir, i sempre sap com tornar al partit. Gràcies a que aquesta diferència ja era força important, el Bencriada no va acabar de rubricar una remuntada que semblava poc factible malgrat va arribar a reduir diferències fins als 13 punts.

Marina Portillo va seguir amb el seu particular espectacle en el tir exterior anotant 3 triples més en el darrer quart, arribant d’aquesta manera als 23 punts. El partit va finalitzar amb un solvent 66-84. Bona manera d’afrontar el plat fort que espera aquest cap de setmana. L’Hospi visita la pista del Draft Gramenet, l’altre equip del grup que no coneix la derrota, però que ha caigut a la 3a posició degut a que ha jugat un partit menys que el Joventut L’Hospitalet i el Viladecans, qui ocupa actualment la segona posició.

Un altre factor a tenir en compte és que, en els 7 partits disputats pels dos Sèniors, ja han debutat 3 jugadores dels equips Júnior del club: Clàudia Fuentes, del Júnior ‘A’, va debutar ahir a Banyoles de manera oficial -ja ho havia fet en amistós-. I amb el Sènior ‘B’ va ser la Paula Garcia, del Júnior ‘B’, qui va donar un cop de mà al Sènior ‘B’ davant el Sant Jordi. Laura Carretero, del Júnior ‘A’, també va debutar a la segona jornada de lliga amb el Sènior ‘B’ en el partit que l’enfrontava al Círcol.

 

 

 

Comments are closed